Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Stiu ca la sosul ragu nu se pun ciuperci dar pentru familie merge si cu ciuperci;incercati si voi!
Legumele curatate,tocate cat mai marunt,le calim in ulei incins.adaugam ciupercile feliate apoi carnea;
lasam totul la foc mic sa se rumeneasca amestecand continuu sa nu se stranga carnea si sa se faca cocoloase;
adaugam vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul adaugam sucul de rosii,condimentam si lasam sa fiarba 1h pana devine o pasta moale;
in acest timp pastele le punem la fiert in apa cu putina sare,8-10min(pastele mele au fost putin mai groase),scurse apoi se servesc deasupra cu sosul.
1
dupa ce sosul este gata,se mai potriveste la gust dupa preferinte
2
usturoiul pentru o aroma mai puternica se poate adauga spre final pisat
3
tijele de telina,pot fi inlocuite cu radacina
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult