Paste cu sos ragu si ciuperci

de ianculubita in Paste, 17 Apr 2013 | 4623 vizualizari

 

Stiu ca la sosul ragu nu se pun ciuperci dar pentru familie merge si cu ciuperci;incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • paste late
  • 1kg carne tocata de vita
  • 3cepe
  • 1ardei gras colorat
  • 500g ciuperci
  • 2morcovi
  • 500ml suc de rosii
  • 1capatana de usturoi
  • tije de telina
  • 4linguri ulei de masline
  • 1cana vin rosu
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce sau iute
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos ragu si ciuperci:

Legumele curatate,tocate cat mai marunt,le calim in ulei incins.adaugam ciupercile feliate apoi carnea;

lasam totul la foc mic sa se rumeneasca amestecand continuu sa nu se stranga carnea si sa se faca cocoloase;

adaugam vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul adaugam sucul de rosii,condimentam si lasam sa fiarba 1h pana devine o pasta moale;

in acest timp pastele le punem la fiert in apa cu putina sare,8-10min(pastele mele au fost putin mai groase),scurse apoi se servesc deasupra cu sosul.

TIPS-URI

1

dupa ce sosul este gata,se mai potriveste la gust dupa preferinte

2

usturoiul pentru o aroma mai puternica se poate adauga spre final pisat

3

tijele de telina,pot fi inlocuite cu radacina

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos ragu si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu morcov si salam